Vali Su, Yılbaşı Tedbirlerini Yerinde İnceledi
Vali Ali İhsan Su,Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile birlikte vatandaşlarımızın yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla görevi başında bulunan güvenlik görevlilerimizi ziyaret ederek, alınan tedbirleri yerinde denetledi.
TCSG Yaşam Gemisi ile Sınırsız escort gaziantep Çamtepe Jandarma Kontrol Noktası ,Otoban-Gişeler Polis Uygulama Noktası, Çeşmeli Jandarma Kontrol Noktası, Tece Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde denetleyen Vali Ali İhsan Su ve beraberindekiler, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde çevik denizli şişman escort kuvvet polisi ile bir araya geldiler.
Vali Ali İhsan Su ve beraberindekiler son Escort girls in malatya olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde denetlemelerde bulunarak görevi başındaki tüm personelin yeni yılını kutladı.